Jim Tehupuring

Jim Tehupuring
Mede-eigenaar 1Vermogensbeheer

Jim-Tehupuring 1Vermogensbeheer

 

 

 

 

 

Jim Tehupuring interesseert zich sinds de middelbare school in alles wat met beleggen te maken heeft en belegt actief sinds zijn tijd op het Gymnasium. Na zijn studie Bedrijfskunde werkte Jim bij Rabobank (Alex), BinckBank, RBS en Euronext. Als drijvende kracht achter de Alex Academy weet Jim als geen ander waar particuliere beleggers behoefte aan hebben als het gaat om beleggen en vermogensbeheer. Vervolgens was hij als Director Structured Retail bij RBS Markets. Tot eind 2014 was Jim Head of Retail-Europe bij NYSE Euronext en verantwoordelijk voor de retailstrategie en het het aanbod van diensten aan particuliere beleggers in Europa. Jim verzorgt regelmatig beursanalyses bij RTL Z en schrijft een column voor De Telegraaf.

Binnen 1Vermogensbeheer houdt Jim zich in het beheer van uw portefeuille bezig met zijn specialisme: de selectie van AEX en AMX aandelen- en opties voor extra rendement en zekerheid. Jim is naast eigenaar van 1Vermogensbeheer oprichter van ProBeleggen.

Hoe verandert Jim de wereld van beleggen in Nederland en wat heeft hij door de jaren heen geleerd?
Jim: ‘Dat je vernieuwend bezig moet zijn en de klant echt op nummer één moet zetten. Er waren zoveel dingen op het beleggingsvlak die beter kunnen: kijk naar informatievoorziening en kosten. Veel dienstverlening gewoon goedkoper. Dat is het punt geweest waarop ik 1Vermogensbeheer ben gestart.’

Bekijk de aflevering van 7Ditches waarin Jim uitgebreid vertelt over zijn missie en visie:

 

Benieuwd hoe Jim uw vermogen kan beheren? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan: