Overtuigd dat het beter kan

1Vermogensbeheer is in 2014 opgericht en in de afgelopen jaren hard gegroeid. In 2018 startte 1Vermogensbeheer haar activiteiten in België. Vanuit ons hoofdkantoor in Bussum beheren wij een toevertrouwd vermogen van ruim €75.000.000.

Wij werken anders dan de banken en traditionele beheerders. Onafhankelijk, transparant en in lijn met het belang van de klant. We zijn ervan overtuigd dat het beter kan. Zo werken wij niet met provisies of ‘kick backs’, maar bieden een persoonlijk beheer met een realistische aanpak, tegen een eerlijk tarief.

1Vermogensbeheer doet met u mee

De start van 1Vermogensbeheer was voor ons een logische keuze. We zijn uit het bancaire keurslijf gestapt en spreken liever de taal van ondernemers.

1Vermogensbeheer bestaat uit een team van professionals met brede achtergrond in de financiële wereld. Gepassioneerde beleggers die 100% achter onze beleggingsmethodieken staan. Voor ons is het logisch dat wij voor u op dezelfde wijze beleggen als voor onszelf.

Maak kennis met het team

Jim Tehupuring

Hoofd relatiemanagement — Partner

"Ik zag zoveel dingen bij banken die beter kunnen: kijk naar informatievoorziening of kosten, maar ook menselijk contact. En natuurlijk de tendens naar standaardisering, terwijl financiën juist heel persoonlijk zijn en vragen om maatwerk oplossing. Dat is het punt geweest waarop ik 1Vermogensbeheer ben gestart."

Volledig profiel
Luciano Westerveld

Obligatiespecialist — Bestuurder

"Door aandachtig te luisteren en respectvol om te gaan met elkaar, bouwen we samen aan de toekomst."

Volledig profiel
Ruud Starreveld

Hoofd Operations — Partner

"Doen waarvan je oprecht denkt dat dit het beste is voor je klant."

Volledig profiel
Xavier van Deuren

"Vermogensbeheer is een kwestie van wederzijds vertrouwen. Zeer belangrijk om een langetermijnrelatie uit te kunnen bouwen. Dat is nu net wat wij doen!"

Volledig profiel
Albert Jellema

Relatiebeheer en Operations — Partner

"Ik beleg al ruim 20 jaar als professional en gaandeweg ben ik tot de conclusie gekomen dat er maar enkele zaken werkelijk belangrijk zijn voor een goed beleggingsresultaat. Begrijp waarin je belegt, met goede spreiding, beperkte kosten en een lange horizon."

Volledig profiel
Stefaan Casteleyn

"Beleggen is mijn passie en wat is er nu mooier dan daarvan je beroep te hebben kunnen maken. Dat we met een aantal Nederlandse en Belgische gelijkgestemden samen binnen 1Vermogensbeheer ons kunnen inzetten om voor onze cliënten de beste risico gewogen rendementen te behalen, motiveert me iedere dag"

Volledig profiel
Marco Knulst

Allocatiespecialist

"Ik beleg op dezelfde wijze voor mijzelf, als voor de klant. En als het beurszaken betreft, dan blijft geen letter ongelezen."

Volledig profiel
Christophe de Strycker

"Een goed contact en open communicatie; daar ligt volgens mij de basis voor vertrouwen. Mogelijk de belangrijkste bouwsteen voor goed vermogensbeheer."

Volledig profiel
Wendy Franken

"No-nonsense dienstverlening waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Dat is waar ik voor sta."

Volledig profiel
Toezicht

1Vermogensbeheer heeft een vergunning op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) en staat als zodanig onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB). Met een registratie bij de FSMA bedient 1Vermogensbeheer haar klanten in België. Daarnaast wordt onze financiële administratie ieder kwartaal nauwgezet gecontroleerd door een externe accountant. 1Vermogensbeheer is aangesloten bij het Dutch Securities Institute (DSI) en bij het Kifid.

Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken

Doe de profielscan en ontvang uw persoonlijke beleggingsplan.


Responsive image
1Vermogensbeheer

Brediusweg 19

1401 AB Bussum

035-740 0250
info@1vermogensbeheer.nl
dienstverleningsdocumenten · privacyregelement