Vragen? Bel: 035-740 0250

Golden Crosses Beleggingsavond

11 mei – Roosendaal

In samenwerking met 1Vermogensbeheer heeft Golden Crosses haar eerste beleggingsavond georganiseerd. Aandelenanalist Jim (mede bekend van RTL Z en zijn column in De Telegraaf) werd in 2016 door mede beursprofessionals genomineerd tot beste beleggingsexpert van Nederland. Met recht dus een autoriteit in zijn vakgebied.

Zowel Jim Tehupuring als Marco Knulst RBA bespraken tijdens deze beleggingsavond hun beleggingsvisie. Beide presentaties aangevlogen vanuit hun eigen specialisme, individuele Nederlandse aandelen (Jim) en macro-economie (Marco). Door middel van een mooie koersgrafiek peilde Jim eerst de beleggers emotie bij de aanwezigen. Tevens gaf hij tijdens zijn presentatie o.a. zijn fundamentele kijk op de Nederlandse aandelen Ajax, Sif en AKZO Nobel. Marco besprak tijdens de presentatie zijn visie op de huidige waarderingen van de beleggingscategorieën aandelen, obligaties, vastgoed en grondstoffen. Tevens kregen de aanwezigen meer informatie over de huidige dynamiek van de geopolitiek en de bijbehorende risico’s. Dat de economie geen exacte wetenschap is, bewezen beide heren.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond. Een volle zaal ondanks de concurrentie van het Eurovisie songfestival en Ajax-Lyon. De sfeer was uitstekend. Tijdens de aansluitende borrel werd er nog lang nagepraat en de voetballiefhebbers genoten van de prestaties van Ajax. Op een groot scherm waren wij live getuige van de waardestijging van het aandeel Ajax wat Jim vakkundig had toegelicht. Van enige onafhankelijkheid was duidelijk geen sprake in zijn beleggingsadvies voor Ajax. De aanwezigen weten in ieder geval Jims voorkeur.

Bron: Golden Crosses