Vragen? Bel: 035-740 0250

Een team van bewezen professionals

1Vermogensbeheer bestaat uit een team van specialisten waarin u profiteert van onze gecombineerde kwaliteiten.

Wij beleggen uw vermogen herkenbaar, 100% onafhankelijk en vertalen onze eigen beleggingen naar uw wensen en doelen. Hierbij staat één element centraal:

De groei van uw vermogen.

“Genomineerd tot beste beleggingsexpert van 2016”

Jim Tehupuring
Hoofd relatiemanagement

Jim interesseert zich sinds de middelbare school in alles wat met beleggen te maken heeft en belegt actief sinds zijn tijd op het Gymnasium. Na zijn studie Bedrijfskunde werkte Jim bij Rabobank (Alex), BinckBank, RBS en Euronext. Als drijvende kracht achter de Alex Academy weet Jim als geen ander waar particuliere beleggers behoefte aan hebben als het gaat om beleggen en vermogensbeheer. Vervolgens was hij als Director Structured Retail bij RBS Markets. Tot eind 2014 was Jim Head of Retail-Europe bij NYSE Euronext en verantwoordelijk voor de retailstrategie en het het aanbod van diensten aan particuliere beleggers in Europa. Jim verzorgt regelmatig beursanalyses bij RTL Z en schrijft een column voor De Telegraaf.

Binnen 1Vermogensbeheer houdt Jim zich in het beheer van uw portefeuille bezig met zijn specialisme: de selectie van aandelen- en opties voor extra rendement en zekerheid. Daarnaast is Jim verantwoordelijk voor het relatiebeheer.

Bekijk hier onze rendementen.

“Ik beleg uw vermogen herkenbaar”

Albert Jellema
Hoofd beleggingen

Albert rondde in 1999 zijn studie bedrijfseconomie aan de Rijks Universiteit Groningen af. Vervolgens trad Albert in dienst bij ABN AMRO. Hij begon als portfoliomanager vermogende particuliere beleggers en startte daarna het zeer succesvolle ABN AMRO Hoog Dividend Aandelen fonds. Na de  introductie groeide het beheerde vermogen snel naar een miljard euro en won Albert als fondsmanager verschillende prijzen. Als hedgefundstrateeg verbond Albert zich in 2005 aan het zeer succesvolle Nederlandse hedgefund GO Capital.

Met ruim 15 jaar beleggingservaring en als specialist Nederlandse aandelen is Albert ons Hoofd Beleggingen.

Wilt u weten hoe wij beleggen? Klik hier.

“U bent altijd op de hoogte”

Ruud Starreveld
Operations en relatiebeheer 

Tijdens en na zijn studie aan de Haagse Hogeschool heeft Ruud gewerkt bij Alex Vermogensbank en BinckBank. Na een management traineeship ging hij aan de slag bij BinckBank Professional Services, de grootste depotbank voor vermogensbeheerders. Zodoende heeft Ruud diepgaande kennis van vrijwel alle Nederlandse vermogensbeheerders. Vervolgens trad hij in dienst bij BNP Paribas Investment Partners, een vermogensbeheerder voor institutionele beleggers zoals pensioenfondsen en verzekeraars.

Ruud is binnen 1Vermogensbeheer verantwoordelijk voor alle operationele en commerciële zaken. Bent u benieuwd hoe 1Vermogensbeheer werkt, of waarin wij ons onderscheiden van uw huidige vermogensbeheerder? Neemt u dan gerust contact op.

Lees hier hoe wij werken.

“Veiligheid boven alles”

Luciano Westerveld
Directeur 

Luciano maakte carrière op het hoofdkantoor van de toenmalige Amro Bank en was uiteindelijk leidinggevende van de afdeling effectenadministratie. In 1993 maakte Luciano de switch naar Abn Amro om daar als obligatiehandelaar aan de slag te gaan. In 1997 stapte Luciano over naar Rabobank International om vervolgens manager van de obligatieafdeling bij AOT te worden. Van 2007 tot 2012 was Luciano aandeelhouder en Head of Sales Fixed Income bij Florint B.V.

Binnen het beleggingsbeleid van 1Vermogensbeheer is Luciano verantwoordelijk voor de selectie van obligaties.

Doe hier u uw profielscan.