Vragen? Bel: 035-740 0250

Een rendement dat bij u past

Sinds onze oprichting in 2014 hebben onze klanten geprofiteerd van uitstekende rendementen. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat er rendement behaald wordt, maar ook hoe dat wordt behaald. Een portefeuille met een rendement dat bij u past.

rendement

 

*De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden helaas geen garantie voor de toekomst
**Jim Tehupuring, Albert Jellema, Marco Knulst en Luciano Westerveld zijn tevens pro bij ProBeleggen, 1Vermogensbeheer combineert hun expertise

 

“Focus op risico, dan volgt het rendement vanzelf”

Rendementen 1Vermogensbeheer

In de grafiek hierboven ziet u de resultaten van onze vier risicoprofielen na aftrek van de vaste kosten. 1Vermogensbeheer onderscheidt defensief, behoedzaam, offensief en speculatief. Ook ziet u de vergelijking met onze benchmarks.

Benchmarks

De benchmarks van 1Vermogensbeheer zijn gebaseerd op een mix van rendementen van Nederlandse aandelen, Europese aandelen, Onroerend Goed, Bedrijfsobligaties en Staatsleningen. De rendementen worden maandelijks berekend op basis van Indexfondsen (ETF’s). Zo is het rendement van het profiel ‘Behoedzaam’ opgebouwd uit 40% aandelen, 5% onroerend goed, 50% obligaties en 5% liquide middelen.

“Focus op risico, dan komt het rendement vanzelf”

Bovenstaande beleggingsfilosofie van Jim Tehupuring staat bij 1Vermogensbeheer centraal. Wij beleggen uw vermogen voor de lange termijn en proberen onnodige risico’s te vermijden.

Benieuwd welke risico-rendement verhouding het beste bij u past? Bekijk dan in +/- 5 minuten uw risicoprofiel.