Vragen? Bel: 035-740 0250

U betaalt écht naar prestatie

Er is maar 1 vermogensbeheerder in Nederland die haar kosten echt afhankelijk maakt van de prestaties. Wij geloven in ons eigen kunnen en committeren ons hier aan.

Voor ons is de groei van uw vermogen dus net zo belangrijk als voor u.

 

1% all-in (beheer, transacties, bewaarloon en BTW)
10% over de absolute groei van uw vermogen 
25% korting indien wij geen rendement maken
Een_image_0014_Layer-16

“Geen verborgen kosten, maar 100% transparant”

1. Lage vaste kosten: 1% all-in

Met een vast tarief van 1 procent inclusief beheervergoeding, transactiekosten, bewaarloon en BTW weet u exact waar u aan toe bent. Met een minimum fee van  €1.000,- (exclusief prestatievergoeding) vinden wij de kosten goed te verantwoorden voor een vermogen vanaf €100.000,-. De vaste kosten bedragen dan 1% van het vermogen op jaarbasis.

Buitenlandse belastingen

In sommige landen moet belasting betaald worden om transacties te doen. Deze kosten brengen wij bij u in rekening. In Engeland kent men bijvoorbeeld ‘stamp duty’. Deze bedraagt 0,5% bij aankoop. In Frankrijk kent men een ‘financial transaction tax’ (FTT) van 0,2% bij aankoop over de transactiewaarde. Deze belasting brengt BinckBank direct bij u in rekening en maakt geen onderdeel uit van het all-in tarief.

2. Prestatievergoeding van 10%

1Vermogensbeheer rekent een prestatievergoeding van 10% over de absolute groei van uw vermogen. Dit betreft de winst die wij behalen per kalenderjaar, uiteraard inclusief BTW en na aftrek van alle kosten. Elk jaar begint de berekening van de prestatievergoeding opnieuw (geen high water mark).

3. Korting van 25%

Indien 1Vermogensbeheer in een kalenderjaar geen rendement behaalt voor u, dan ontvangt u 25% korting op de beheervergoeding in het volgende kalenderjaar. Wij maken onze vergoeding dus écht afhankelijk van uw rendement. Hiermee geven wij aan dat we vertrouwen hebben in ons eigen beleid.
U dient het gehele kalenderjaar klant te zijn om aanspraak te maken op de korting.

De vaste vergoeding brengen wij aan het begin van iedere maand in rekening. De prestatievergoeding verrekenen wij aan het einde van ieder jaar.

Wat krijgt u voor uw geld

  • De beste beleggers beheren uw vermogen
  • Geen verborgen kosten
  • Focus op rendement: wij beleggen met u mee
  • Communicatie als het er toe doet
  • Beleggen in herkenbare ondernemingen
  • Altijd welkom bij ons op kantoor