Vragen? Bel: 035-740 0250

Team van bewezen pro’s

Bij 1Vermogensbeheer wordt uw vermogen door en op basis van de inzichten van bewezen pro’s belegd: Jim Tehupuring, Albert Jellema, Ruud Starreveld, Marco Knulst & Luciano Westerveld.

Wij beleggen uw vermogen 100% onafhankelijk en vertalen onze eigen beleggingen naar uw wensen en doelen. Hierbij staat één element centraal:

De groei van uw vermogen. 

 

“Genomineerd tot beste beleggingsexpert van 2016”

Jim Tehupuring
Hoofd relatiemanagement – Partner

Jim Tehupuring interesseert zich sinds de middelbare school in alles wat met beleggen te maken heeft en belegt actief sinds zijn tijd op het Gymnasium. Na zijn studie Bedrijfskunde werkte Jim bij Rabobank (Alex), BinckBank, RBS en Euronext. Als drijvende kracht achter de Alex Academy weet Jim als geen ander waar particuliere beleggers behoefte aan hebben als het gaat om beleggen en vermogensbeheer. Vervolgens was hij als Director Structured Retail bij RBS Markets. Tot eind 2014 was Jim Head of Retail-Europe bij NYSE Euronext en verantwoordelijk voor de retailstrategie en het het aanbod van diensten aan particuliere beleggers in Europa. Jim verzorgt regelmatig beursanalyses bij RTL Z en schrijft een column voor De Telegraaf.

Binnen 1Vermogensbeheer houdt Jim zich in het beheer van uw portefeuille bezig met zijn specialisme: de selectie van AEX en AMX aandelen- en opties voor extra rendement en zekerheid. Jim is naast eigenaar van 1Vermogensbeheer oprichter van ProBeleggen.

Volg Jim op Twitter: @JimTehupuring

“Op zoek naar een superieur rendement”

Albert Jellema
Hoofd beleggingen – Partner

Albert Jellema rondde in 1999 zijn studie bedrijfseconomie aan de Rijks Universiteit Groningen af. Vervolgens trad Albert in dienst bij ABN AMRO. Hij begon als portfoliomanager vermogende particuliere beleggers en startte daarna het zeer succesvolle ABN AMRO Hoog Dividend Aandelen fonds. Na de  introductie groeide het beheerde vermogen snel naar een miljard euro en won Albert als fondsmanager verschillende prijzen. Als hedgefundstrateeg verbond Albert zich in 2005 aan het zeer succesvolle Nederlandse hedgefund GO Capital.

Met ruim 15 jaar beleggingservaring en als specialist AEX en AMX aandelen is Albert ons Hoofd Beleggingen. Albert is naast eigenaar van 1Vermogensbeheer oprichter van ProBeleggen.

Volg Albert op Twitter: @AlbertJellema

“U bent altijd op de hoogte”

Ruud Starreveld
Relatiebeheer en Operations – Partner

Tijdens en na zijn studie aan de Haagse Hogeschool heeft Ruud gewerkt bij Alex Vermogensbank en BinckBank. Na een management traineeship ging hij aan de slag bij BinckBank Professional Services, de grootste depotbank voor vermogensbeheerders. Zodoende heeft Ruud diepgaande kennis van vrijwel alle Nederlandse vermogensbeheerders. Vervolgens trad hij in dienst bij BNP Paribas Investment Partners, een vermogensbeheerder voor institutionele beleggers zoals pensioenfondsen en verzekeraars.

Ruud is binnen 1Vermogensbeheer verantwoordelijk voor alle commerciële en operationele zaken.

Volg Ruud op Twitter: @RuudStarreveld

“Macro-economische inzichten”

Marco Knulst
Allocatie specialist 

Marco studeerde in 2000 af aan de VU te Amsterdam tot Register Beleggingsanalist (RBA). Vanaf 1995 adviseerde Marco zeer vermogende particulieren voor achtereenvolgens Rabobank, Van Lanschot Bankiers en MeesPierson. In 2007 was hij medeoprichter van een vermogensbeheerder te Goes, dat uitgroeide tot één van de grootste beleggingsondernemingen in Zuidwest Nederland. Marco heeft brede kennis van ETF’s en beleggingsfondsen en zijn jarenlange interesse in macro-economie en technische analyse hebben geleid tot de Golden Crosses Beleggingsmethode.

Marco deelt zijn macro economische inzichten en beleggingsideeën op basis van de Golden Crosses beleggingsmethode met 1Vermogensbeheer.

Volg Marco op Twitter: @MJKnulst

 

“Veiligheid boven alles”

Luciano Westerveld
Obligatiespecialist – Bestuurder 

Luciano Westerveld maakte carrière op het hoofdkantoor van de toenmalige Amro Bank en was uiteindelijk leidinggevende van de afdeling effectenadministratie. In 1993 maakte Luciano de switch naar Abn Amro om daar als obligatiehandelaar aan de slag te gaan. In 1997 stapte Luciano over naar Rabobank International om vervolgens manager van de obligatieafdeling bij AOT te worden. Van 2007 tot 2012 was Luciano aandeelhouder en Head of Sales Fixed Income bij Florint B.V.

Binnen het beleggingsbeleid van 1Vermogensbeheer is Luciano verantwoordelijk voor de selectie van obligaties.