Vragen? Bel: 035-740 0250

We weten één ding zeker

Kunt u de periode rond de jaarwisseling nog herinneren? De Bitcoin steeg tot bijna $20.000 en iedereen die in het bezit van crypto’s was had een mooie papieren winst. Totdat vrijwel alle crypto’s in korte tijd in waarde halveerden.

In een hype of een aanhoudende beursstijging is het onmogelijk om geluk van vakmanschap te onderscheiden. De vakman onderscheidt zich in perioden van onzekerheid.

In 2018 is de onzekerheid aanzienlijk toegenomen. Beurzen zijn voor het eerst sinds jaren weer meer dan 10% gedaald, rentes stijgen en er heerst geopolitieke onrust. De vraag die u zichzelf nu moet stellen is: in hoeverre is uw beleggingsportefeuille toekomstbestendig?

De toekomstbestendigheid van uw 1Vermogensbeheer portefeuille is de laatste weken vergroot. Na de recente koersstijgingen hebben wij winsten genomen, call opties geschreven en aandelen omgewisseld in rendement certificaten.

Met de koersstijgingen in het achterhoofd zien we steeds meer beleggers ‘aan zekerheid grenzende voorspellingen’ doen. Dit zijn wat ons betreft de ‘gelukkige beleggers’.

Een vakman weet namelijk slechts één ding zeker. En dat is dat we het niet zeker weten.

Met vriendelijke groet,

Ruud StarreveldWilt u een betere beleggingsportefeuille in deze periode van onzekerheid? Ontvang dan nu uw rapport met zeer waardevolle informatie.

8 pagina’s te lezen in 10 minuten.

De stijgende rente, Trump en geopolitieke onrust zorgen voor onzekerheid op de beurs. Hoe zorgt u voor lange termijn vermogensgroei?

Vul onderstaand formulier in en ontvang uw GRATIS rapport.